Søg feedback fra kunder eller medarbejdere i ethvert miljø


Til detailhandel 

Få et mere omfattende billede af kundeoplevelsen med vores ExpressPods, der er målrettet mod både eksisterende og potentielle kunder og giver dig mulighed for med det samme at finde barriererne i købsrejsen fra start til salg. 

 

Læs mere


 

Til sundhedspleje

Forbedre patient - og besøgsoplevelsen med den imødekommende og overkommenlige ExpressPod, der er er designet til et job: Indsamling af så meget feedback som muligt fra de mennesker, der betyder noget, uanset hvor de er.
 
 

Til uddannelse

Ønsker du at give et super læringsmiljø? Find ud af, hvad dine studerende føler om deres klasser og faciliteter med vores ExpressPods, der tilskynder til øjeblikkelig feedback.
 
 


 

 

 

Til rejser

Udnyt passagerstemning på hvert trin af rejsen med brugervenlige ExpressPods, der tilskynder øjeblikkelig feedback om deres oplevelse.
 

 

For organisationer

I en tid, hvor medarbejdertilfredshed betyder noget, giver OMBEA ExpressPods dig mulighed for let og hurtigt at tage temperaturen på jeres medarbejderes trivsel og tilfredshed.
 
 

 


Til service og serveringssteder

OMBEA ExpressPods er velegnet til en række serveringssteder, herunder restauranter, caféer og catering på stedet, og giver dig mulighed for at indfange feedback i det øjeblik, hvor det betyder mest.
 

Mål stemningen med OMBEA

Vidste du, at 72% af kunderne vil dele en positiv oplevelse med 6 eller flere mennesker? På den anden side, hvis en kunde ikke er tilfreds, vil 13% af dem dele deres oplevelse med 15 eller endnu flere.
 
Udfordringen her ligger i det faktum, at kunder i de fleste tilfælde ikke fortæller dig, at de er utilfredse. Faktisk klager kun 1 ud af 26 ikke tilfredse kunder. Resten går bare.
 

Så indfang dine kunders feedback, før det er for sent. Vores ExpressPods kan tilpasses fuldt ud, så de passer perfekt i ethvert miljø: detail, restaurant, cafeer, kundeservice, uddannelsesinstitutioner, sundhedsmiljø og meget mere.

 

Få et uforpligtende tilbud