Åben vareudstilling - Et aktivt salgsværktøj

Vi er den usynlige salgsassistent, der skaber sikkerhed omkring butikstyveri samtidig med at give kunderne mulighed for at tage fuldt funktionelle produkter op i hånden.. intet motiverer en kunde som "wow" faktoren ved at udforske produktets egenskaber. Så se at komme i gang, lad kunderne røre, føle og teste og få produkter og salg serveret på en sølvtallerken.

Vi tilbyder et bredt udvalg af komplette varesikringsløsninger, mekaniske som elektroniske og har et sofistikeret udbud af vareudstillingsløsninger. Hvad enten det er tale om en smart phones, smart watches, digitalkamera, tablets, el-værktøj, måleinstrumenter, så leverer vi innovative produkter og exceptionel service. 

varesikring af el-værktøj med Turtle i et byggemarked, så kunderne frit kan tage dem i hånden - men alarmen går, hvis el-værktøjet forsøges fjernet fra udstillingen

VIS MED SENS

SENS designer & producerer produkter til at vise & sikre værdifulde udstillingsvarer i detailhandlen. Vores mål er at gøre varesikring  så indbydende, velfungerende og effektiv som muligt. Og er anerkendt af et stort og stigende antal kunder. Over hele verden.


INDBYDENDE Display produkter fra SENS er den mest elegante måde at præsentere din håndholdte elektroniske enheder sikkert, herunder smartphones, tablets, kameraer, GPS, højttalere og hovedtelefoner. Minimalistisk display løfter de præsenterede produkter og giver disse en tiltalende lethed.VELFUNGERENDE  Enkelhed er den ultimative oplevelse. Derfor kan de fleste af vores produkter placeres direkte på bordet og kræver ikke særlige færdigheder eller værktøjer for at installere. Udskiftning af de viste modeller er et spørgsmål om få enkle handlinger. En lang række produktstandere og sensorer gør SENS-produkterne velegnede til stort set alle kategorier og udstillingsborde.


EFFEKTIV Vi hjælper detailhandlere og producenter med at øge salget og reducere tab. Vores team og samarbejdspartnere er klar til at rådgive dig, også for kundespecifikke løsninger. Du skal blot kontakte os og opleve, hvordan din organisation kan drage fordel af vores ekspertise.