Alarmstanderne placeres ved butiks ind,- og udgange

SensorLine samarbejder med en af de førende, uafhængige leverandører af EAS varesikring i Europa. Det har altid været vores mål at give markedet de bedst mulige EAS-løsninger, hvorfor valget af MTC ikke var svært. De leverer kun det bedste af det bedste. Så sammen med MTC EAS har vi et stort udvalg af komplette RF- og AM- antenner, og vi derfor altid kunne leverer dig effektive varesikringsløsninger til alle tænkelige situationer.

Når du vælger varesikring er der hovedsageligt 2 ting at tage stilling til: Design og teknik. Designet på antennen er med til afspejle din butik og mange butikker bruger deres varesikring til kundekommunikation. Enten ved et cover, der trækkes over antennen, eller ved at vælge en model, hvor budskabet kan sættes bag en acrylplade på antennen.

Teknisk set er der to forskellige teknologier indenfor antenner, RF og AM, der hver især har deres styrker og svagheder. Det der adskiller dem er frekvensen de kører på. RF (Radio frekvens, 8.2 MHz) kører på en højere frekvens end AM (acousto-magnetic 58KHz.) RF er den mest almindelige type og er meget udbredt i især tøjbutikker.

AM har sin styrke i brancher, hvor man skal sikre mange varer med metal og elektronik. AM-antenner har også et bredere detekteringsfelt end RF, hvilket også gør dem velegnet til bredere indgange.

AM antenner anvendes ofte i

  • Elektronikbutikker
  • Byggemarkeder
  • Helse og kosmetikbutikker
  • Sportsbutikker

Dialog

Det vigtigste for os er at forstå vores kunders udfordringer og behov. Derfor er en tæt dialog vigtig for os for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger. Vi har et stort udvalg af løsninger og produkter i vores katalog, så det er igennem dialog med vores kunder vi finder de bedste løsninger.

Kontakt os, så vi sammen kan se på dine udfordringer og komme med et konkret oplæg.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan se på dine udfordringer og komme med et konkret oplæg