On-site

 

OMBEA-serien af feedback terminaler 

 

Tilpas til berøringsfri


Verden har ændret sig. I dag er folk mere forsigtige med, hvad de rører ved. Vis dine kunder eller medarbejdere, at du også har tilpasset dig ved hjælp af kontaktfri feedbackterminaler, så de uden bekymring kan give deres oplevelse til kende.

 

 


Forvent flere feedback

Med et klart og imødekommende udseende er feedbackterminalerne klar til at tage i brug med det samme. Placer ExpressPod eller en ExpressTab ved et naturligt kontaktpunkt.  Og forvent en enorm stigning i feedback, da 30% eller endnu flere af de forbipasserende bare ikke kan ikke lade være med at udtrykke deres tanker med de universale smiley knapper. Det inkluderer et stort antal meninger, som du ellers ikke ville høre gennem traditionelle undersøgelser.

 

 

 

 


 

Skift spørgsmålstype med et enkelt klik.


Ofte er et smiley spørgsmål alt hvad du behøver, men ikke altid nok. Derfor har vi gjort det nemt for dig at skifte fra Smiley-knapper og tilføje andre populære spørgsmålstyper.

 

 


Indsaml  "Hvor", "Hvornår" og "Hvorfor"


Forstå ikke bare "hvornår" og "hvor" tilfredsheden den ændres, men find også ud "hvorfor".   Stil spørgsmål med fri tekst på ExpresTabs, eller skift til multiple choice-spørgsmål på ExpresPods, eller kombiner med mobilvenlige spørgsmål på nettet.

 

 


Nu til den reelle merværdi, hvor alle disse udtalelser er vendt til handling

Og læs mere om alle de funktioner, der er inkluderet


Kombiner onsite-modulet med Online og Anywhere og indsaml endnu flere feedback.

Online

Brug smileybokse eller pop-op vinduer til at forstå og forbedre oplevelser online. F.eks på din hjemmeside eller i din app.

Anywhere

Brug mobilvenlige undersøgelser via e-mail, SMS eller QR-koder til at forstå og forbedre oplevelser, uanset hvor de forekommer.