Vi sælger produkter som punktsikring, alarmantenner, metaldetektorer, etiketter, alarmbrikker og tags, som sikrer varer mod tyveri. Men varesikring er meget mere end dét. Et besøg i butikken skal være tiden værd for kunderne, så vi skal sikre, at de går tilfredse derfra, får netop den oplevelse, som en fysisk butik kan give, og supplerer jeres eksisterende onlinehandel.

 

Mere end bare tyverisikring

For SensorLine handler varesikring om at give kunderne en god oplevelse i butikken og altså ikke kun om at forebygge svind. At komme ind i en butik er en totaloplevelse, hvor alt fra service, fornemmelse af lokalet, funktionelt inventar til placering af produkter og varesikring er nødvendigt for en god kundeoplevelse. SensorLine skræddersyer en løsning, der passer netop jeres behov. Med kunden i centrum.


Kunderne hurtigt igennem butikken

En ordentlig varesikringsløsning sikrer, at jeres kunder kommer hurtigere igennem butikken. Med vores løsninger skal I nemlig bruge mindre tid på fx at låse produkter ind og ud af skabe, som tager tid og muligvis afholder enkelte kunder fra at købe, fordi det er tidskrævende og besværligt.

Varesikring, der øger salget


Fra opsyn til salg – friheden til at sælge

Med en ordentlig tyverisikringsløsning på alle jeres produkter kan I koncentrere jer om at sælge fremfor at holde opsyn med varerne, og det bliver lettere for jeres kunder at se og røre produkterne, så de får lov til at sælge sig selv. En ordentlig tyverisikring giver frihed til at sælge.

 

Varesikring øger salget

Færre stjålne varer er naturligvis godt for bundlinjen, men faktisk øger ordentlig varesikring også salget, fordi varerne bliver disponeret rigtigt i butikken. Vi hjælper jer med at give alle varerne den mest hensigtsmæssige plads i forhold til salg, fordi vi har en sikringsløsning til alle former af varer, alle steder i butikken – uden at frarøve produkterne deres salgsværdi.


Giv onlineshopping kamp til stregen

I kan tilbyde alt det, som onlineshopping ikke kan: personlig kontakt og rådgivning, at kunden kan se og røre produkterne, prøve varerne og blive inspireret af miljøet. Og derfor skal I sikre, at varerne tager sig ud fra deres bedste side, så kundens besøg i jeres fysiske butik supplerer onlinesalget.

Med vores løsninger er det let og hurtigt. I ringer, og vi udtænker en totalløsning til hele butikken, så alle varer er sikret på den mest optimale måde – uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen.