Varesikring stopper svind og øger salg

Vi sælger produkter som punktsikring, alarmantenner, alarmetiketter, alarmbrikker, tøjalarmer m.v. som sikrer varer mod tyveri. Men varesikring er meget mere end dét. Et besøg i butikken skal være tiden værd for kunderne, så vi skal sikre, at de går tilfredse derfra, får netop den oplevelse, som en fysisk butik kan give, og supplerer jeres eksisterende onlinehandel.

Mere end bare tyverisikring

For SensorLine handler varesikring om at give kunderne en god oplevelse i butikken og altså ikke kun om at forebygge svind. At komme ind i en butik er en totaloplevelse, hvor alt fra service, fornemmelse af lokalet, funktionelt inventar til placering af produkter og varesikring er nødvendigt for en god kundeoplevelse. SensorLine skræddersyer en løsning, der passer netop jeres behov. Med kunden i centrum.

5 gode grunde til varesikring

1. Forebyggelse af tyveri

Varesikring hjælper med at afskrække potentielle butikstyve fra at stjæle varer fra butikken. Når varesikring og sikringsløsninger er synlige, får det mange potentielle butikstyve til at tænke sig om en ekstra gang, inden de beslutter sig for at begå tyveri.

2. Beskytter dine varer

Det beskytter butikkens varer mod tyveri og skader. Tyveriforsøg kan medføre beskadigede varer, hvilket kan resultere i tab for butikken. Varesikring hjælper med at minimere dette.

3. Tryghed for ansatte

Varesikring skaber en følelse af tryghed for butikkens ansatte. De kan stole på, at der er sikringsløsninger på plads, hvilket reducerer risikoen for ubehagelige situationer ved konfrontation med butikstyve. Dette er især vigtigt, da ikke alle butikstyve finder det lige sjovt at blive taget, hvilket skaber utryghed for medarbejderne.

4. En investering i sikkerhed og vækst

Butikker lider hvert år økonomiske tab på grund af tyveri. En velimplementeret varesikringsstrategi kan ikke kun reducere svindet, men også markant øge salget, hvilket betyder, at den samlede investering ofte tjener sig selv hjem inden for et år. 

5. Forbedring af kundens oplevelse

Når kunder føler sig trygge i en butik, kan det forbedre deres oplevelse. Og det bliver lettere for jeres kunder at se og røre produkterne, så de får lov til at sælge sig selv.

 

Ønsker du også at beskytte din forretning mod svind og samtidig øge dit salg! 

Så modtag vores GRATIS, skræddersyede oplæg, der giver dig konkrete ideer til at styrke din butiks sikkerhed og optimere salgsoplevelsen for dine kunder.

Hvad kan du forvente i vores GRATIS oplæg? 

✅ Indsigtsfulde svindforebyggelsesmetoder, der beskytter din bundlinje.

✅ Praktiske tips til at forbedre din butiks overordnede sikkerhed.

✅ Salgsøgende taktikker og teknikker, der øger din indtjening.

✅ Personlig rådgivning, der passer til dine specifikke behov.

Udfyld blot formularen, så vi kan forstå dine udfordringer og skræddersy vores rådgivning til din unikke situation. Det er 100% GRATIS og uden forpligtelser.

Varesikring øger salget

Færre stjålne varer er naturligvis godt for bundlinjen, men faktisk øger ordentlig varesikring også salget, fordi varerne bliver eksponeret rigtigt i butikken. Vi hjælper jer med at give alle varerne den mest hensigtsmæssige plads i forhold til salg, fordi vi har en sikringsløsning til alle former af varer, alle steder i butikken – uden at frarøve produkterne deres salgsværdi.

Fra opsyn til salg – friheden til at sælge

Med en ordentlig tyverisikringsløsning på alle jeres produkter kan I koncentrere jer om at sælge fremfor at holde opsyn med varerne, og det bliver lettere for jeres kunder at se og røre produkterne, så de får lov til at sælge sig selv. En ordentlig tyverisikring giver frihed til at sælge.

Kunderne hurtigt igennem butikken

En ordentlig varesikringsløsning sikrer, at jeres kunder kommer hurtigere igennem butikken. Med vores løsninger skal I nemlig bruge mindre tid på fx at låse produkter ind og ud af skabe, som tager tid og muligvis afholder enkelte kunder fra at købe, fordi det er tidskrævende og besværligt.

Giv E-handel kamp til stregen

I kan tilbyde alt det, som onlineshopping ikke kan: personlig kontakt og rådgivning, at kunden kan se og røre produkterne, prøve varerne og blive inspireret af miljøet. Og derfor skal I sikre, at varerne tager sig ud fra deres bedste side, så kundens besøg i jeres fysiske butik supplerer E-handel.

Med vores løsninger er det let og hurtigt. I ringer, og vi udtænker en totalløsning til hele butikken, så alle varer er sikret på den mest optimale måde – uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen.

 

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at dele alle fordelene ved at arbejde sammen med os