Fokus på købsoplevelsen

SensorLine giver tilfredse kunder og skaber mere salg i butikkerne. Og det netop ved at være opmærksomme på, hvad der differentierer den fysiske butik i forhold til online butikken. Vi sælger skræddersyede tyverisikringer, rådgiver om, hvordan I kan optimere salget i jeres butikker, måler kundetilfredshed, tilbyder køsystemer og tæller kunder. Og alle dele i én løsning, så jeres kunder får en overhaling, der matcher den stigende efterspørgsel efter en god kundeoplevelse i de fysiske butikker, evt. som lead til onlinesalget. Vi er en del af hele butikkens fødekæde – fra start til salg.

 

Rådgivning - når varesikring bliver til salg


Rådgivning er byggestenen i vores forretning. Varesikring må aldrig bare blive produkter, der skal sikre varer mod tyveri. Varesikring skal tænkes ind i en større plan for hele butikken, der tager højde for indretning, placering af produkter, optimering af kundernes rejse gennem butikken og medarbejdernes arbejdsforhold. Butikken skal være imødekommende, præsentere alle produkter fra deres bedste side og supplere onlinesalg med personlig kontakt, et inspirerende miljø og mulighed for at se og røre produkterne.

 

 

Vil du vide mere? Eller have et uforpligtende tilbud?


Varesikring

  • Vi sikrer alle jeres varer mod tyveri, så de kan stå hvor som helst i butikken, og jeres kunder kan se og røre dem
  • Vi sælger varesikringsløsninger til alle typer af varer og alle behov

 

Kundetilfredshed

  • Vi udtænker totalløsninger, så jeres kunder kommer hurtigere og gladere gennem butikken.
  • Vi opstiller Smiley standere, så kunder kan vurdere deres indkøbsoplevelse i butikken.

Skræddersyede løsninger

  • Vi sparer med førende inventarproducenter, designere, mærkevareleverandører og forhandlere for at kunne tilbyde innovative sikkerhedsløsninger på et innovativt marked.
  • Vi skaber merværdi, der generer leads til onlinesalg

Rådgivning

  • Vi hjælper med, hvordan I bedst muligt promoverer jeres produkter, så de sælger bedre
  • Vi rådgiver om, hvordan I kan optimere rummene/udstillingerne, så kunderne køber mere

 


Service og support – det har aldrig været lettere

Vores serviceteam kører rundt i landet og servicerer og installerer vores systemer. De står altid til rådighed, hvis I har brug for hjælp eller rådgivning. Serviceteamet sørger også for, at I altid har mulighed for at blive up to date med de nyeste løsninger, og sikrer, at kundetilfredshed og tyverisikring aldrig har været lettere.


Giv kunden en god rejse gennem butikken – fra start til salg

 

Vil du læse videre? Læs vores nyheder og artikler for at få mere inspiration eller bestil en gratis online demo for at lære mere om vores services.

Blog