Patienttilfredshedsundersøgelser


 

 

Vores patienttilfredshedsundersøgelser, der er realiseret med OMBEA ExpressPods, og velegnet til hospitaler, sundhedsklinikker, og mindre lægepraksis, giver dig mulighed for at få øjeblikkelig feedback fra dine patienter og besøgende. Så har du hele tiden fingeren på pulsen og kan måle og forbedre patientoplevelsen.

 

 


 

Hospitaler og klinikker

OMBEA ExpressPods, der er enkle at installere, placeres i området hvor plejen foregår. Klar til at indsamle feedback med det samme i realtid om faciliteter, patientpleje, tilgængelige services og potentielle forbedringsområder.


 

 

Sundhedscentre

Nem at aktivere og ubesværet at bruge. Installer en OMBEA ExpressPod i dit venteværelse og få en omfattende indsigt i, hvordan dine patienter ser på dine services og din klinik.

 


 

 

 

Giv dit personale viden

Forstå, hvilke tjenester og faciliteter patienterne sætter pris på og giv dine medarbejdere realtidsviden om, hvad der fungerer, og hvor der skal rettes op.

 

 

Opbyg dit omdømme

Brug vores patienttilfredshedsundersøgelser, herunder en realtids- NPS (Net Promotor Score) for at måle patient- og besøgstilfredshed og opbygge din kliniks omdømme som en førende sundhedsudbyder.

 

 


Overalt, når som helst

Vores ExpressPods kan let sættes op, og placeres alle steder og klar til at modtage feedback fra patienter og besøgende i realtid.

  • Mulighed for kontaktløs
  • Trådløs 4G-teknologi
  • Feedback i realtid
  • Ingen tablet påkrævet
  • Batteridrevet
  • Plug and Play-implementering

Book en online demo

Udfyld nedenstående formular, så tager vi kontakt til dig angående smartere feedbackterminaler!