OMBEA-serien af feedback terminaler

Få et uforpligtende tilbud

 

 

Kontaktløs feedback

Leder du efter en berøringsfri feedbackløsning, der imødekommer øgede hygiejnekrav?


Traditionelle mekaniske knapper er blevet erstattet med banebrydende kapacitiv teknologi i vores ExpressPod-Stor.


Giv kunder eller medarbejdere mulighed for at give deres feedback ved enten at trykke eller holde fingeren over knappen for at registrere deres svar. Et kort bip vil derefter fortælle dem, at deres svar er blevet registreret med succes.

 

 

 

Altid klar

Trådløs 4G-teknologi og op til tre års batterilevetid sikrer, at ExpressPods altid er klar til at indsamle værdifuld feedback. Og med et klart og imødekommende udseende er feedbackterminalerne klar til at tage i brug med det samme. Udstyret med en smart anti-manipulation beskyttelse vil misbrug straks opdages, hvis knapperne bliver brugt forkert. ExpresPods vil filtrerer enhver upålidelig respons væk.

 

 

 

Skift spørgsmålstype med et enkelt klik.


Ofte er et smiley spørgsmål alt hvad du behøver, men ikke altid nok. Derfor har vi gjort det nemt for dig at skifte fra Smiley-knapper og tilføje andre populære spørgsmålstyper.

 

 

Indsaml  "Hvor", "Hvornår" og "Hvorfor"


Forstå ikke bare "hvornår" og "hvor" tilfredsheden den ændres, men find også ud "hvorfor".   Stil spørgsmål med fri tekst på ExpresTabs, eller skift til multiple choice-spørgsmål på ExpresPods, eller kombiner med mobilvenlige spørgsmål på nettet.

 

 

Kombiner onsite-modulet med Online og Anywhere og indsaml endnu flere feedback.

Online

Brug smileybokse eller pop-op vinduer til at forstå og forbedre oplevelser online. F.eks på din hjemmeside eller i din app.

 

Anywhere

Brug mobilvenlige undersøgelser via e-mail, SMS eller QR-koder til at forstå og forbedre oplevelser, uanset hvor de forekommer.