En del af en god kundeoplevelse er et godt køsystem i butikken. Enten sørger systemet for, at kunderne kan gå på opdagelse i butikken, mens de venter, eller muliggør, at kunderne kan booke online, så ventetiden helt bliver elimineret. Et godt køsystem giver mersalg og tilfredse kundeoplevelser.

Køer er for køer -muh

De færreste bryder sig om at stå i kø. Det er spild af tid; og et besøg i jeres fysiske butikker skal være tiden værd! Et manglende køsystem er faktisk en af grundene til, at potentielle kunder vælger at købe hjemmefra, og vores fornemmeste opgave er at få kunderne ned i butikken og holde på dem, så de kommer tilbage – enten fysisk eller online.

Køer er for køer – muh – køsystemer er for kunder.Tilfredshed - med kun et enkelt klik

Udover at etablere et køsystem, der passer til jeres behov, opstiller vi gerne en stander, der måler kundetilfredshed på en skala fra rød til grøn. Kundetilfredshed er alfaomega for jeres salg, og med standeren får I et uvurderligt indblik i, om I kan gøre mere for at få glade kunder, der kommer igen. Med kun et enkelt klik fortæller kunderne, hvad de synes om at handle hos jer. De fleste vil faktisk gerne bruge tid på at fortælle, hvad de mener – hvis det altså kan gøres med et tryk på et par sekunder, og det kan de med vores kundetilfredshedsstander. Ét enkelt klik – nemt, hurtigt og fristende! Læs mere om Smiley standeren her.


Kø og tyverisikring

Mens kunderne venter på, det bliver deres tur, skal de have mulighed for at se og røre alle produkterne, så butikkens lækre varer kan sælge sig selv. Derfor er et godt tyverisikringssystem en nødvendighed, og det kan SensorLine hjælpe jer med. Vi kommer ud i jeres butikker og rådgiver om, hvordan I bedst sikrer alle jeres varer, så de kan blive eksponeret i butikken. Vi rådgiver også om, hvordan I placerer varerne bedst muligt, så de sælger mere.


Dialog

Det vigtigste for os er at forstå vores kunders udfordringer og behov. Derfor er en tæt dialog vigtig for os for at kunne tilbyde de bedst mulige løsninger. Vi har et stort udvalg af løsninger og produkter i vores katalog, så det er igennem dialog med vores kunder vi finder de bedste løsninger.

Kontakt os, så vi sammen kan se på dine udfordringer og komme med et konkret oplæg.